Green Side - 2de gebruik-papier gezocht!

Green Side is een jonge Houtense onderneming die duurzame notitieboeken maakt van enkelzijdig geprint papier: Papier, dat aan één kant geprint is en anders wordt weggegooid, maar aan de niet-bedrukte zijde nog goed te gebruiken is.

Green Side is duurzaam, sociaal en lokaal! Door dit papier een tweede leven te geven wordt er per A5-boekje 37,5 liter water en 6,25 KWh bespaard. De (notitie)boekjes worden in Houten handmatige ingebonden, samen met Houtenaren die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Ieder boekje is uniek en de bedrukte pagina’s geven verrassende effecten!

Green Side op zoek naar bedrijven die gebruikt papier voor dit doel beschikbaar willen stellen. In overleg kijkt Green Side op welke manier dat het beste kan, bewust van het risico van vertrouwelijke informatie. Green Side controleert al het papier op persoonsgegevens. Daardoor zijn de boekjes 100% AVG-proof. Op andere informatie moeten we de bedrijven vragen het zelf te controleren.

Uniek
De boekjes kunnen als duurzaam relatiegeschenk met of zonder het bedrijfslogo bedrukt worden. De deelnemende bedrijven krijgen een mooie plaats op de Green Side website. 

Meedoen?
Meer informatie op www.green-side.nl. Vragen of meteen een afspraak maken:
Léon Polman, 06 1297 8295 of  info@green-side.nl (mailto:info@green-side.nl)

Green-side-header Green-side-header